Μήνας του Μέλιτος

Μήνας Μέλιτος Κέρκυρα, ρομαντικό ξενοδοχείο Corfu Secret


Ταξίδι Μέλιτος

Στο πολυτελές και ρομαντικό ξενοδοχείο μας το προσωπικό θα ετοιμάσει για εσάς μια σειρά μυστικών εκπλήξεων που θα εκτοξεύσει τον ρομαντισμό σας και θα σας προσφέρει εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Το φιλικό καλωσόρισμα στην υποδοχή με το παραδοσιακό ποτό των νεονύμφων αλλά και ο στολισμός του δωματίου σας με ροδοπέταλα και κεριά θα μετατρέψει το γαμήλιο ταξίδι σας σε ένα αξέχαστο και ρομαντικό παραμύθι.

Κέρκυρα, το φημισμένο νησί των Φαιάκων! Μια πράσινη πινελιά μέσα στο γαλάζιο του Ιονίου. Τι θα έλεγες να ζήσεις εδώ τις πρώτες ημέρες του έγγαμου βίου σου ως μια απόλυτη εμπειρία αισθήσεων και ρομαντισμού?

ταξίδι Μέλιτος στην Κέρκυρα

Γιορτάστε το νέο ξεκίνημα της ζωής σας με ένα μπουκάλι παγωμένη σαμπάνια δίπλα στην πισίνα, κάτω από το φως του Αυγουστιάτικου φεγγαριού με τ' αστέρια να στολίζουν τον κερκυραϊκό ουρανό και να δημιουργούν μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, για σας που ξεκινάτε μαζί το μεγάλο ταξίδι με καπετάνιο τον Έρωτα. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Έρωτας ήταν Έλληνας Θεός.

Το πολυτελές ξενοδοχείο Corfu Secret (Κερκυραϊκό Μυστικό) φτιάχτηκε για ρομαντικούς ανθρώπους που αγαπούν και ξέρουν να εκτιμούν την τέχνη. Το στυλ και η αρχιτεκτονική του το κάνουν μοναδικό στο είδος του για γαμήλια ταξίδια και ρομαντικές διακοπές.

Ταξίδι του Μέλιτος στο hotel Corfu Secret

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τα οικονομικά πακέτα και τις προσφερόμενες υπηρεσίες αλλά και για κάθε άλλη απορία σας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail reservation@corfusecret.gr