Γάμος

Γάμοι Κέρκυρα, ρομαντικό ξενοδοχείο Corfu Secret


Γάμοι στην Κέρκυρα

Από το προσκλητήριο μέχρι και την γαμήλια δεξίωση με θέα το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου, το προσωπικό του ξενοδοχείου μας με την δική σας συνεργασία θα οργανώσει τον γάμο των ονείρων σας.

Από την άφιξη έως και την αναχώρηση σας ένα πακέτο μυστικών εκπλήξεων θα μετατρέψει την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας σε μια μαγευτική και αξέχαστη εμπειρία.

Το παραδεισένιο νησί του Οδυσσέα με το μαγευτικό του ηλιοβασίλεμα είναι ο τόπος που ψάχνει κάθε ζευγάρι για να σφραγίσει την αγάπη του και να δώσει τους όρκους της αιώνιας πίστης.

Γάμος στην Κέρκυρα

Το προσωπικό μας θα φροντίσει για την σαμπάνια στην άφιξη έως και τα ροδοπέταλα που θα κοσμούν το Deluxe δωμάτιο σας και από την λιμουζίνα ή το σκάφος για τις μεταφορές σας έως και την φωτογράφιση της εκδήλωσης αφήνοντας εσάς απλά να απολαύσετε τις στιγμές και την εμπειρία.

Το ειδικό τμήμα του ξενοδοχείου και οι συνεργάτες μας θα αναλάβουν τον γάμο και την γαμήλια δεξίωση ΕΝΤΟΣ ή ΕΚΤΟΣ του ξενοδοχείου μας σε ειδικούς χώρους για τέτοιους σκοπούς και θα σας προσφέρουν ένα πλήθος πακέτων και υπηρεσιών που θα καλύψουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Γάμος στο hotel Corfu Secret

Εμείς θα αναλάβουμε:

♥ Την έκδοση εγγράφων και πιστοποιητικών

♥ Την ανεύρεση του τόπου εκτέλεσης του γάμου (εκκλησία – δημαρχείο)

♥ Τους στολισμούς των χώρων (άνθη – γιρλάντες, μπαλόνια)

♥ Τις μεταφορές με λιμουζίνα, σκάφος ελικόπτερο

♥ Τον τόπο γαμήλιας δεξίωσης (ανοιχτός – κλειστός, κτήμα )

♥ Τα μενού και την γαμήλια τούρτα

♥ Τα πυροτεχνήματα

♥ Την ψυχαγωγία (dj ή ζωντανή μουσική)

♥ Χτένισμα και θεραπεία ομορφιάς της νύφης

♥ Spa σε κέντρο spa για το ζευγάρι

♥ Φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τα οικονομικά πακέτα και τις προσφερόμενες υπηρεσίες αλλά και για κάθε άλλη απορία σας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail reservation@corfusecret.gr