Πολιτική ξενοδοχείου

Πολιτικές ξενοδοχείου


Πολιτική ξενοδοχείου

Η εταιρίας μας και το ξενοδοχείο Corfu Secret παίρνει πολύ σοβαρά τις λίγες ημέρες του έτους που θα αφιερώσετε για διακοπές στο ξενοδοχείο μας.

Επιδίωξη μας είναι η από μέρους μας καλύτερη προσφορά υπηρεσιών κι η από μέρους σας απόλαυσή τους.

Για τον λόγο αυτόν, σας παρακαλούμε και σας προτρέπουμε πριν κάνετε οποιαδήποτε κράτηση, να διαβάσετε με μεγάλη προσοχή τον κανονισμό λειτουργίας που διέπει τις σχέσεις μεταξύ εταιρίας και πελάτη όπως παρακάτω αναφέρονται, προς αποφυγήν οποιονδήποτε παρεξηγήσεων. (Κανονισμός σχέσεων ξενοδόχων-πελατών (άρθρο 8 του Ν.1652/30-10-86 ΦΕΚ167Α).
Με την κράτηση σας δηλώνετε πλήρη γνώση και αποδοχή όλων των πολιτικών του ξενοδοχείου μας, θεωρείται δε ότι όλοι οι παρακάτω όροι έχουν γίνει αποδεκτοί από μέρους σας και ουδεμία υπαναχώρηση θα γίνει αποδεκτή.

Πολιτική ξενοδοχείου

✔ H reception του ξενοδοχείου παραμένει ανοιχτή από 09.00 έως και 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Check In: 15:00
Check Out: 11:00 – 11.00

✔ Η άφιξη σας μετά το ως άνω αναφερόμενο ωράριο γίνεται κατόπιν γραπτού αιτήματος σας και αποδοχής από το ξενοδοχείο μας. Αφίξεις μετά την 00.30 νυχτερινή όπου η υποδοχή του ξενοδοχείου παραμένει κλειστή γίνονται αυστηρά και μόνον κατόπιν γραπτού αιτήματος σας με την έγγραφη αποδοχή του ξενοδοχείου και ανάλογα την περίπτωση μπορεί να υπάρξουν πρόσθετες χρεώσεις.

✔ Η ώρα αναχώρησης σας (check out) από το δωμάτιο είναι η 12η μεσημβρινή. Αιτήσεις για αναχώρηση (check out) μετά την καθορισμένη ώρα γίνονται στην ρεσεψιόν και η αποδοχή τους γίνεται με βάση την διαθεσιμότητα της πληρότητας του ξενοδοχείου μας, δύνανται δε να υπάρξουν πρόσθετες χρεώσεις.

✔ Οι τιμές ισχύουν για παραμονή μέχρι τη 12η ώρα της επόμενης ημέρας.

✔ Η τιμή δωματίου για διημέρευση (παραμονή πέρα από την 12η ώρα και μέχρι την 18η ώρα) θα εισπράττεται μειωμένη κατά 50% της συμφωνηθείσας τιμής του δωματίου. Παραμονή πέρα από την 18η ώρα υποχρεώνει τον πελάτη στην καταβολή ολόκληρου του ενοικίου μιας ημέρας.

Πολιτική κρατήσεων

✔ Το ξενοδοχείο μας δέχεται κρατήσεις τηλεφωνικές, online ή μέσω e-mail και μόνο εάν αυτές είναι εγγυημένες.

✔ Για επιβεβαίωση της κράτησης σας απαιτείται οπωσδήποτε προκαταβολή ή αποστολή στοιχείων ενεργής πιστωτικής - χρεωστικής κάρτας την ημέρα της κράτησης. Σε κάθε άλλη περίπτωση το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της κρατήσεως χωρίς άλλη ειδοποίηση.

✔ Το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα της προ-έγκρισης ή να χρεώσει την κάρτα σας, μερικώς ή ολικώς σύμφωνα με τους εκάστοτε όρους κράτησης, όπως και να ζητήσει ολική εξόφληση της διαμονής με την άφιξη σας. Μπορεί επίσης να ακυρώσει μια κράτηση, εάν τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν είναι έγκυρα.

✔ Τυχόν τραπεζικά έξοδα ή προμήθειες βαρύνουν πάντα τον πελάτη.

✔ Όλες οι οριστικές κρατήσεις με "μη επιστρέψιμη τιμή (non refundable)" πρέπει να είναι προπληρωμένες 100% πριν από την άφιξη σας με τρόπο πληρωμής που θα επιλέξετε.

✔ Μετά την καταβολή της εγγύησης για επιβεβαίωση της κράτησης του, ο πελάτης πρέπει να ενημερώσει άμεσα το ξενοδοχείο τηλεφωνικά ή με αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης.

Πολιτική παιδιών

✔ Όλα τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα στο ξενοδοχείο μας.

Νήπιο θεωρείται άτομο από 0 - 5,99 ετών και διαμένει δωρεάν στο ξενοδοχείο μας στο ίδιο δωμάτιο με τους γονείς του. Μέγιστος αριθμός ανά δίκλινο δωμάτιο είναι 1 νήπιο. Κρατήσεις νηπίων το ξενοδοχείο μας δέχεται μόνον κατόπιν συνεννόησης σε συγκεκριμένους τύπους δωματίων και κατόπιν διαθεσιμότητας. Δύναται να παρασχεθεί δωρεάν παιδική κούνια.

Παιδί θεωρείται άτομο από 6 έως 12 ετών. Το παιδί διαμένει μαζί με τους γονείς σε έξτρα λυόμενο κρεβάτι (ράντζο). Η πρόσθετη χρέωση για την διαμονή του παιδιού είναι η κατ' άτομο τιμή μειωμένη κατά 50%. Μέγιστος αριθμός ανά δίκλινο δωμάτιο είναι 1 παιδί. Κρατήσεις παιδιών το ξενοδοχείο μας δέχεται μόνον κατόπιν συνεννόησης σε συγκεκριμένους τύπους δωματίων και κατόπιν διαθεσιμότητας.

✔ Πάνω από 12 ετών το άτομο θεωρείται ενήλικας. Ενήλικας διαμένει σε δίκλινο δωμάτιο ως 3ο άτομο σε έξτρα λυόμενο κρεβάτι (ράντζο). Η πρόσθετη χρέωση για την διαμονή τρίτου ατόμου σε δίκλινο δωμάτιο είναι η κατ' άτομο τιμή μειωμένη κατά 30%. Μέγιστος αριθμός ανά δίκλινο δωμάτιο είναι 1 έξτρα ενήλικας. Κρατήσεις για τρίτο άτομο σε δίκλινο δωμάτιο το ξενοδοχείο μας δέχεται μόνον κατόπιν συνεννόησης σε συγκεκριμένους τύπους δωματίων και κατόπιν διαθεσιμότητας.

✔ Τα νήπια ή τα παιδιά πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου και σε όλες τους τις δραστηριότητες.

Πολιτική ακυρώσεων

✔ Ακυρώσεις γίνονται δεκτές μόνον μέσω e-mail ή φαξ. Δεν γίνονται δεκτές ακυρώσεις τηλεφωνικά.

✔ Σε περίπτωση ακύρωσης κράτησης σε διάστημα πάνω από 60 ημέρες πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία άφιξης, δεν γίνεται καμία χρέωση και η προκαταβολή επιστρέφεται εις ολόκληρο.

✔ Σε περίπτωση Ακύρωσης κράτησης σε διάστημα από 60 έως 40 ημέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία άφιξης, παρακρατείται ποσό ίσο με την αξία της μίας διανυκτέρευσης.

✔Σε περίπτωση ακύρωσης κράτησης σε διάστημα 40 ημερών πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία άφιξης παρακρατείται ποσό ίσο με το 100% του συνολικού κόστους διαμονής.

✔ Σε περίπτωση πρόωρης αναχώρησης χρεώνεται το 100% της συνολικής αξίας διαμονής όπως αυτή ήταν προγραμματισμένη, για τις ημέρες που ακυρώνονται.

✔ Σε περίπτωση μη εμφάνισης του πελάτου χρεώνεται το 100% της συνολικής αξίας της κράτησης, όπως αυτή ήταν προγραμματισμένη.

✔ Δεν επιτρέπεται η αλλαγή, ούτε η ακύρωση των κρατήσεων που έγιναν με "μη επιστρέψιμη τιμή (non refundable)" για κανέναν λόγο ούτε και αυτόν της ανωτέρας βίας. Η κράτηση είναι αυστηρά αμετάβλητη και σε περίπτωση ακύρωσης η προπληρωμή δεν επιστρέφεται.

✔ Τυχόν τραπεζικά έξοδα ή προμήθειες όσον αφορά επιστροφές χρημάτων ή εγγυήσεων βαρύνουν πάντα τον πελάτη και το ποσό που επιστρέφεται θα είναι αναλόγως μειωμένο.

Γενικές πολιτικές

✔ Το ξενοδοχείο μας δέχεται πληρωμές σε μετρητά, πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες.

✔ Στο ξενοδοχείο μας απαγορεύεται αυστηρώς το κάπνισμα σε όλους τους κλειστούς χώρους δημόσιους ή ιδιωτικούς. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι πελάτης κάπνισε εντός του δωματίου, ο λογαριασμός του θα επιβαρύνεται με 250 ευρώ για έξοδα καθαρισμού του δωματίου είτε πριν είτε ακόμη και μετά την αναχώρηση του με χρέωση της πιστωτικής του κάρτας. Το κάπνισμα επιτρέπεται μόνο σε εξωτερικούς χώρους καθώς και στα μπαλκόνια των δωματίων με την μπαλκονόπορτα πάντα κλειστή.

✔ Κατοικίδια δεν επιτρέπονται εντός του συγκροτήματος του ξενοδοχείου μας. Σε περίπτωση άφιξης σας με κάποιο κατοικίδιο, το ξενοδοχείο έχει δικαίωμα να αρνηθεί την διαμονή σας και αυτοβούλως να προβεί σε ακύρωση της κράτησης σας χρεώνοντας τη συνολική αξία της, όπως ήταν προγραμματισμένη.

✔ Το ξενοδοχείο μας με ειδική άδεια από τον ΕΟΤ κατ' απόκλιση ΔΕΝ είναι συμβατό για πρόσβαση ατόμων με αναπηρία (ΑμεΑ) εξαιτίας της ρυμοτομίας του εδάφους που είναι χτισμένο (επικλινές έδαφος). Για τον ίδιο λόγο δεν είναι δυνατή και η εγκατάσταση ανελκυστήρα.

✔ Οι πελάτες του ξενοδοχείου μας για να επιβεβαιώσουν την κράτηση του δωματίου τους πρέπει να είναι 18 ετών και άνω και να φέρουν αποδεικτικό έγγραφο που θα αποδεικνύει την ταυτότητα τους.

✔ Λεπτομέρειες σχετικά με Όρους χρήσης της πισίνας και των κοινοχρήστων χώρων, συμπεριφοράς πελατών, Κανόνες υγιεινής και ασφάλειας, Κανόνες χρήσης κοινόχρηστων χώρων από ανηλίκους και παιδιά, ζημιές και αποζημιώσεις καθώς και κάθε άλλη λεπτομέρεια που διέπει τον Εσωτερικό Κανονισμό του ξενοδοχείου μας θα υπάρχει αναλυτικά μέσα στο έγγραφο της Registration Card που θα υπογράψετε κατά την άφιξή σας στο ξενοδοχείο μας. Αντίγραφο δε αυτής θα λάβετε στο e-mail που θα μας δηλώσετε κατά την άφιξή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail reservation@corfusecret.gr